HappyWeWork Info

Why
Wij geloven in de radicale verschuiving van het zakelijk paradigma. Het oude paradigma – succes op het werk leidt tot gelukkige medewerkers – blijkt andersom te werken: geluk leidt tot succes en resultaten. HappyWeWork is een teammanagement filosofie voor bedrijven en instellingen, dat praktisch invulling geeft aan deze verschuiving.
How
HappyWeWork biedt teams, managers en directeuren de mogelijkheid om het werkgeluk van individuen en teams binnen de organisatie positief te beïnvloeden. En daarmee de bijbehorende performance. Hoe? Door gebruik te maken van onze technologie en consultancy: online input en output “tooling”, online support programma’s en desgewenst de persoonlijke begeleiding vanuit onze gespecialiseerde business partners.
What
Via ons volledig in een eigen beheer ontwikkelde private social platform HappyWe kunnen alle medewerkers heel eenvoudig “mood” input geven. Gewoon via het web of een mobiele app. Wat zijn de “ups” en en “downs” gedurende de werkdag? Waar word je happy van en waar niet? Deze continue stroom aan input over de opbouw en ontwikkeling van “teammoods” kan vervolgens elk moment via het gekoppelde online dashboard bekeken en geanalyseerd worden. Zo heb je op team- of organisatieniveau altijd en overal toegang tot de informatie waarmee het werkgeluk en de bijbehorende performance positief beïnvloed kan worden.