Vitamine P

Er werd door velen naar uitgekeken. Het eerste boek van de Geluksman, Chiel van der Linden. Zijn eenvoudige tips over ‘hoe je geluk dagelijks doet’ met OneGoodThing hebben bij veel mensen net zo’n vast plekje gekregen in hun dagelijks patroon als tandenpoetsen. Precies daar zit Chiel’s ‘handtekening’: eenvoud in dagelijkse positiviteit, méér zien wat goed is en wat mogelijk is.

Nu gaat de Geluksman -samen met ervaren CEO Bert van Dam- bedrijven helpen om de ongekende kracht van positief leiderschap te benutten. Uiteraard op eigen wijze: waar anderen de weg kiezen van Werkgeluk, kiest Chiel het pad van vitamine P(ositiviteit), de kortste weg naar succes en geluk. Positief leiderschap zorgt voor een mindset van positiviteit en de energie van verbinding, waardoor buitengewone prestaties binnen handbereik komen.

Hoe leer je dit vandaag nog te doen? Daarover gaat Vitamine P.

Vitamine P downloaden als pdf?

Vitamine P Downloaden als E-pub? 

Vitamine P bestellen als boek?

Stuur ons dan een email.

Vragen over het boek of Chiel als spreker? chiel@multiplyhappiness.nl

Centrum voor Positief Leiderschap
Vitamine P is een uitgave van MultiplyHappiness – Centrum voor Positief Leiderschap. Met het Centrum voor Positief Leiderschap wil MultiplyHappiness leiders in Nederland  inspireren op de kracht van Positief Leiderschap. Meer weten? bert@multiplyhappiness.nl