happiness leidt tot succes

HappyWeWork is een uniek nieuw teammanagement concept waarmee bedrijven en organisaties werkgeluk niet alleen kunnen monitoren maar vooral leren eenvoudig positief te beïnvloeden.

HappyWeWork geeft hiermee praktisch invulling aan de verschuiving van het zakelijk paradigma: succes op het werk leidt tot gelukkige medewerkers. De werkelijkheid is namelijk precies andersom: geluk leidt juist tot succes en optimale performance.

happiness first!

Rediscover your work smile

HappyWeWork biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met state-of-the-art online tooling de positieve verbinding in en tussen teams te laten groeien en te monitoren.

Team leden leren positiviteit te zien door de 30 dagen in app positivity trainer die dagelijkse opdrachten biedt die eenvoudig kunnen worden ingepast in je normale dagritme.

Ook wordt er bij de start van elke dag een HappyQuote gegeven vanuit de HappyWe app – zo start je de dag positief. Je leert hierdoor te zien wat nu goed is en wat mogelijk is.

Teamleden delen vervolgens elke dag hun OneGoodThing met hun team of speciaal 1 op 1 berichten (compliment, dank je wel, etc) – 1 update per dag is al voldoende.

Teamleden geven aan of ze happy worden van jouw moment of bericht (“hier word ik happy van”), waaruit de individuele HappyWeScore wordt afgeleid.

De team HappyWeScore geeft per week aan hoeveel positiviteit het team geladen heeft. De HappyWeRatio laat zien of het team boven de belangrijke 3:1 verhouding blijft tussen positiviteit en negativiteit (Losada zone).

De manager kan met zijn real time HappyWeWork dashboard  op zeer eenvoudige wijze teamgeluk en -positiviteit bespreken in de team meeting en – door OneGoodAction’s – een continue verbeterloop creëren op positieve energie (HappyScrum).

HappyWeWork sluit daarmee naadloos aan op Agile en Lean.

 

meters

splitlijn

plaatje-1

 

 

 

 

praatballon

 

Eenvoudige online tooling

Met behulp van een in eigen beheer ontwikkeld online platform met bijbehorende smartphone app (Google Play store & App-store)  kan iedereen heel eenvoudig positieve momenten vastleggen en veilig binnen het eigen team delen.

Het HappyWeWork Dashboard biedt in 1 oogopslag inzicht in de positiviteit van het team van de afgelopen periode. De HappyWeRatio en HappyWeScore staan centraal; ook wordt getoond hoe actief het team is geweest met HappyWeWork (activity dashboard).

Betekenisvolle momenten delen leidt tot verbondenheid

Via de unieke HappyWe app kunnen medewerkers betekenisvolle momenten tijdens het werk met elkaar delen. Naast het vergroten van positiviteit leidt dit ook tot meer verbondenheid in het team.

carousel2